AUTOMATISERING VOOR DE BOEKHANDEL

Expertise

Als Europese marktleider van digitale oplossingen voor de boekenbranche, biedt TiteLive een uitgebreide knowhow voor een markt die continue in beweging is. Onze software – waaronder voorraadbeheer, een kassasysteem, e-commerce platforms en productdatabases – kan worden aangepast aan ieder type winkel.

  • Algemene boekhandels
  • Gespecialiseerde boekhandels
  • Uitgeverijen
  • Distributie
  • Warenhuisketens
  • E-commerce

Van kleine bedrijven met een enkele gebruiker tot grotere winkels en multi-filialen met meerdere gebruikers en een centraal magazijn.

GESCHIEDENIS

In 1982 werkten de studenten François Boujard en Stéphane Magnard in een boekhandel in het Quartier Latin in Parijs. Hun missie was om een grote voorraad boeken te organiseren en classificeren. Door deze tijdrovende ervaring kwamen ze op het idee om software voor voorraadbeheer te ontwikkelen om zo de dagelijks bezigheden van de boekhandelaar te vereenvoudigen.

De software werd in 1983 in de kelder van deze Parijse boekhandel ontwikkeld en getest. Later dat jaar werd het voorraadsysteem voor het eerst verkocht aan een Belgische boekhandel.

Dat was het begin van Tite Live!
De naam hebben we te danken aan de grote voorraad boeken van Titus Livius die in deze kelder lag opgeslagen.

Onze  waarden

COMMUNICATIE

Openheid is een van de pijlers van TiteLive!

Door actief te luisteren naar de behoeften van onze klanten en dichtbij de andere marktspelers te staan, bieden wij afgestemde oplossingen.

RESPECT

Respect staat bij ons hoog aangeschreven!

Omwille van het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, engageren we ons er toe een kwalitatieve dienstverlening met respect voor deadlines te leveren.

VERBONDEN

Passie voor het boekenvak is wat ons verbindt!

Met deze affiniteit adviseren wij onze klanten gericht hoe zij hun dagelijkse processen kunnen verbeteren en vereenvoudigen.  

MET  KENNIS VAN ZAKEN

Onze oplossingen worden volledig in eigen huis en in samenspraak met onze klanten bedacht, ontworpen en ontwikkeld. Hierdoor kunnen we volledige service en betrouwbaarheid van onze producten garanderen.